AUDI Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw AUDI nodig? U vindt ze op onze website!

Automaterialen voor voertuig AUDI CABRIOLET on-line

CABRIOLET

Originele onderdelen AUDI A2 web shop

A2

Originele onderdelen AUDI ALLROAD web shop

ALLROAD

Auto Onderdelen AUDI QUATTRO

QUATTRO

Auto Onderdelen AUDI V8

V8

Auto Onderdelen AUDI Q5

Q5

Auto Onderdelen AUDI Q3

Q3

Automaterialen AUDI Auto onderdelen AUDI

Het uiterlijk van het bekende Audi-logo met de vier ringen was geen toeval. Door de wereldwijde financiële crisis in 1932, besloot een schuldeiser van vier autobedrijven de Audi, DKW en Horch fabrieken in de ’Auto Union AG’ samen te voegen. Terwijl ze zich zorgen maakten over hun eigen investeringen in de auto-industrie, was de beslissing van de bank bestuurders het begin van de snelle ontwikkeling van het merk Audi, zowel in Duitsland als in de hele wereld. De meest succesvolle periode in deze auto merkontwikkeling wordt beschouwd als de 70e jaren van de 20e eeuw, toen het hoofd van het studiebureau van het bedrijf Ferdinand Piëch was. Het was tijdens zijn bewind dat de 's werelds eerste personenauto uitgerust met permanente vierwielaandrijving is gemaakt. Vergeet ook niet dat in die jaren de vijf-cilinder motor en turbo technologieën werden uitgevonden.

Het bedrijf, dat een frisse start ontving met de komst van deze ontwerper, behoudt hun positie op de markt en start bijna elk jaar een doorbraak in de auto-industrie. Onder deze nieuwe technologieën zitten bijvoorbeeld: aluminium legering body, hybride aandrijving en zuinige dieselmotoren met directe inspuiting. Waarschijnlijk erfde Ferdinand Piëch zijn talent als prachtige designer van zijn grootvader, de beroemde Ferdinand Porsche. Deze ontwerper had ook een commercieel talent. In 1976 kreeg hij het idee om de richting van het vennootschap volledig te wijzigen en zo introduceerde hij in 1980 op de Motor Show in Genève een nieuwe sensatie - wheel drive sportieve coupe. Het was in die tijd dat er een merknaam voor vierwielaandrijving verscheen: ‘Quattro’.

Het te allen tijde uitstekende presterende automerk op gebied van technisch en design, Audi, is een kwalitatief hoogwaardig product, maar niet betaalbaar voor de massa. Hetzelfde geldt voor de Audi onderdelen. De huidige fans zijn gelukkiger dan de vorige generatie, nu je op Internetsites alles kunt vinden. Ook auto-onderdelen voor Audi, veel goedkoper dan in gespecialiseerde winkels of reparatiebedrijven. De keuze van auto-onderdelen is zeer breed - gasklep, injectieklep, schokdempers en vele andere auto-onderdelen vindt u voor een grote verscheidenheid aan auto merken zoals Fiat, Chevrolet en Citroën.

  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Over ons
  • Betaalmethode
  • Verzendkosten
  • Recht van ontbinding
  • Omruilen
  • Nieuwsbrief
  • Banden