OPEL Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw OPEL nodig? U vindt ze op onze website!

Automaterialen voor voertuig OPEL SIGNUM on-line

SIGNUM

Auto Onderdelen OPEL CALIBRA A

CALIBRA A

Auto Onderdelen OPEL ANTARA

ANTARA

Auto Onderdelen OPEL SINTRA

SINTRA

Auto Onderdelen OPEL CAMPO

CAMPO

Auto Onderdelen OPEL MONZA

MONZA

Auto Onderdelen OPEL SPEEDSTER

SPEEDSTER

Auto Onderdelen OPEL KAPITÄN

KAPITÄN

Auto Onderdelen OPEL MOKKA

MOKKA

Auto Onderdelen OPEL ADAM

ADAM

Auto Onderdelen OPEL CASCADA

CASCADA

Automaterialen OPEL Auto onderdelen OPEL

Een van de oudste Duitse autobedrijven is in 1863 opgericht. Vandaag de dag is ze een onderdeel van General Motors. De geschiedenis van dit merk begon met de productie van naaimachines en later die van fietsen. Na de dood van oprichter Adam Opel tekende het bedrijf een contract met de ingenieur Frederick Lutzmann om een nieuwe auto te bouwen. Aan het begin van de eeuw werd de Opel-Lutzmann auto geproduceerd.

De samenwerking duurde tot het bedrijf een overeenkomst sloot met de Franse automaker Automobiles Darracq. Het was het begin van de productie van nieuwe auto’s onder het merk Opel-Darracq. Na een succesvolle presentatie van hun model 10/12PS op de tentoonstelling in Hamburg, besloot het bedrijf om te schakelen naar de productie van duurdere auto's. Een dergelijk concept was echter niet van lange duur en het bedrijf ging weer terug naar de productie van middenklasse auto’s.

Het begin van deze eeuw kan echt een gouden tijd worden genoemd voor het bedrijf. In die periode werd het bedrijf de eerste in het land die de productie op transportband hadden. Hierdoor nam het bedrijf de eerste plaats onder de autofabrikanten in Duitsland in. Na een lange zoektocht naar investeerders stuitte Opel op General Motors. Al snel werd het bedrijf nummer een autoproducent van Europa. De naoorlogse periode werd gekenmerkt door een periode van herstel van fabrieken en een tijd van ontwikkeling in de technische kenmerken van hun auto's.

Door de moderne geschiedenis heen kwam de focus van het bedrijf voornamelijk te liggen bij ontwikkelingen op gebied van high-tech apparatuur in fabrieken. Toepassing van nieuwe technologieën en een matige prijs maakte de auto's van dit merk een van de best verkochte ter wereld.

De prijzen voor Opel onderdelen zijn vrij gematigd, toch kan het uit om ze te kopen op het internet. In gespecialiseerde winkels en werkplaatsen worden de kosten van onderdelen met 15-20% verhoogd als gevolg van hun arbeidskosten. Onderdelen als een remtrommel, een stabilisator of de nokkenas zijn voor elk automerk voordelig te krijgen op het internet

 • Contact
 • Algemene voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Over ons
 • Betaalmethode
 • Verzendkosten
 • Recht van ontbinding
 • Retourneren
 • Omruilen
 • Nieuwsbrief
 • Banden
© 2017 : OPEL Onderdelen online: kopen goedkope OPEL auto onderdelen