FIAT Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw FIAT nodig? U vindt ze op onze website!

Originele onderdelen FIAT CINQUECENTO web shop

CINQUECENTO

Auto Onderdelen FIAT BARCHETTA

BARCHETTA

Auto Onderdelen FIAT COUPE

COUPE

Auto Onderdelen FIAT MULTIPLA

MULTIPLA

Auto Onderdelen FIAT 126

126

Auto Onderdelen FIAT IDEA

IDEA

Auto Onderdelen FIAT SEDICI

SEDICI

Auto Onderdelen FIAT TIPO

TIPO

Auto Onderdelen FIAT X 1/9

X 1/9

Auto Onderdelen FIAT 600

600

Auto Onderdelen FIAT LINEA

LINEA

Auto Onderdelen FIAT 132

132

Auto Onderdelen FIAT 147

147

Auto Onderdelen FIAT ARGENTA

ARGENTA

Auto Onderdelen FIAT CAMPAGNOLA

CAMPAGNOLA

Auto Onderdelen FIAT ELBA

ELBA

Auto Onderdelen FIAT JAGST

JAGST

Auto Onderdelen FIAT PREMIO

PREMIO

Auto Onderdelen FIAT QUBO

QUBO

Auto Onderdelen FIAT FREEMONT

FREEMONT

Auto Onderdelen FIAT BRAVO

BRAVO

Auto Onderdelen FIAT PUNTO EVO

PUNTO EVO

Automaterialen FIAT Auto onderdelen FIAT

De naam van het Fiat-bedrijf, dat is opgericht in 1889, is een afkorting van de Italiaanse naam Fabbrica Italiana Automobili Torino. Het hoofd van het bedrijf, Giovanni Agnelli leidde vanaf de eerste dag na de oprichting van het vennootschap een streng disciplinair beleid waarin een strikte volgorde in acht genomen werd. Nadat de heer Agnelli het bedrijf Ford bezocht, werd de eerste motor transportband in Europa geïnstalleerd in de fabriek van Turijn.

Fiat is vandaag de dag een van de grootste autobedrijven ter wereld en nam in de late jaren 60 het beheer over een andere Italiaanse merk, Lancia, over. De opvolgende tien jaar, heeft Fiat bijna alle beroemde Italiaanse automerken verworven, zoals Autobianchi, Ferrari, Maserati en Alfa Romeo, waardoor ze vrijwel een monopolie had in het land.

Sinds de jaren ' 80 vanwege financiële problemen en problemen in termen van betrouwbaarheid van auto's, werd het bedrijf gedwongen zich terug te trekken uit de Amerikaanse en Australische markt. Maar sinds 2005, voor de eerste keer in een lange periode begon Fiat weer langzaam te groeien. In 2007steeg het inkomen van het bedrijf met 78%, wat meer dan twee miljard euro is.

Ondanks de dalingen in de afgelopen jaren richt het bedrijf zich voornamelijk op bedrijfsvoertuigen. Dit wordt ook bevestigd door financiële indicatoren. Het bedrijf won in 2009 een verkoop record in de geschiedenis die Fiat de grootste autofabrikant in Europa maakt.

Relatief goedkope Fiat auto-onderdelen lijken misschien erg duur, maar vergelijkt u eens hun kosten in een Internet-winkel. Als u een Renault, Peugeot of Fiat eigenaar bent en u wilt de drukplaat gashendel of koppeling vervangen, controleer eens hoe gemakkelijk en goedkoop het is om de nodige auto-onderdelen op het Internet te vinden.

  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Over ons
  • Betaalmethode
  • Verzendkosten
  • Recht van ontbinding
  • Omruilen
  • Nieuwsbrief
  • Banden