BMW Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw BMW nodig? U vindt ze op onze website!

Automaterialen voor voertuig BMW Z1 on-line

Z1

Originele onderdelen BMW Z8 web shop

Z8

Auto Onderdelen BMW 8 (E31)

8 (E31)

Auto Onderdelen BMW X4

X4

Automaterialen BMW Auto onderdelen BMW

Vandaag de dag is Beierse Motor Works, de BMW Company, niet alleen een auto-bedrijf, maar ook producent van motoren, motorfietsen en zelfs fietsen. In eerste instantie is BMW een bedrijf dat is opgericht als resultaat van het samengaan van Rapp Motoren-Werke en Gustav Otto Flugmaschinenfabrik. Eerst produceerde het bedrijf slechts luchtmotoren. Het bedrijf heeft deze voorkeur twee decennia later laten vallen na de oprichting van het bedrijf en na de komst van het Verdrag van Versailles. Er kwam een verbod op de vervaardiging van allerlei producten die in verband te brengen waren met militaire uitrusting in Duitsland. Daarom is de belangrijkste activiteit de productie van motoren voor motorfietsen, vrachtwagens en lichte motoren gewordden.

Vanwege de financiële problemen in de late jaren '50 kwam de kwestie van de verkoop van het belang van BMW aan Daimler Benz op tafel te liggen. Maar de belangrijkste aandeelhouder, Herbert Quandt, weigerde zijn aandelen te verkopen. In het midden van jaren '50 kwam het bedrijf uit de crises en begon het zich te richten op de middenklasse consumenten. Tegelijkertijd produceert het bedrijf sportwagens die deelnemen in allerlei tentoonstellingen.

Vandaag zijn de fabrieken van dit bedrijf niet alleen meer te vinden in Duitsland (Regensburg, Dingolfing, Leipzig en München), maar ook in Rusland, Vietnam, Thailand, India en Egypte. In aanvulling op de prestaties op technische vlakken en de vraag naar het ontwerp, kan BMW ook trots zijn op het feit dat het merk over de hele wereld van auto-eigenaren en motorliefhebbers liefde verdiend.

Eigenaren van auto's van dit merk zijn zeer serieus bij het kopen van onderdelen. De kosten van dergelijke auto-onderdelen zoals een einddemper of een uitlaatklep is in gespecialiseerde winkels of garages vaak een onaangename verrassing. Een zeer goede oplossing om reserveonderdelen voor dergelijke auto’s zoals BMW, Audi of Lexus te kopen is om dit op een online winkel te doen. In onze online winkel kunt waar u alles wat u nodig heeft voor uw auto vinden tegen een lage prijs.

  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Over ons
  • Betaalmethode
  • Verzendkosten
  • Recht van ontbinding
  • Omruilen
  • Nieuwsbrief
  • Banden