Vacuumslang voor voertuig

Slangen & Radiateurslangen Onderdelen: Vacuumslang

Vacuumleiding kan worden gebruikt in verschillende systemen van het voertuig, bijvoorbeeld in de turbo of in de centrale vergrendeling. Vacuumleiding is ook noodzakelijk voor rembekrachtiging, die in de regel werkt in auto's met onderdruk. Onderdruk die nodig is voor rembekrachtiging wordt opgewekt in diesel en benzine motoren door de directe inspuiting in de vacuumpomp. In de traditionele benzinemotoren de benodigde onderdruk begint in het inlaatspruitstuk achter de gasklep.

De vacuumleiding moet zodanig zijn geconstrueerd zodat het de respectievelijke onderdruk zonder zijn vorm te verliezen kan weerstaan. In de meeste gevallen is een dikke rubbere buis genoeg. Wanneer er een hoog vacuum wordt gecreeerd, een bijkomende versterking is opgenomen, bijvoorbeeld glasvezel of staal. Vacuumleiding beschadiging is meestal het resultaat van een defecte verzegeling. Daardoor stoort het systeem of mislukt. Als regel, is het logisch om een defecte vacuumleiding te vervangen. Alle pakkingen zouden moeten worden vervangen. Kritische veiligheids systemen, zoals een remsysteem moeten worden gerepareerd in de reparatie werkplaats.

Een nieuwe vacuumleiding is relatief goedkoop. Niettemin, is het noodzakelijk om er zeker van te zijn dat de leiding in het specifieke voertuig past. Het word niet aangeraden om een ongeschikte vacuumleiding te installeren, alleen omdat de aansluitingen passen. Zo kunt u het hele systeem verstoren. In elk geval, als u een hoge kwaliteitsreserve auto onderdeel nodig heeft, kunt u het gemakkelijk vinden in onze auto onderdelen online winkel. Heeft u een auto onderdeel nodig? In onze online winkel kunt u een gasklepsensor, injectieklep, slinger ondersteuning, draagarm, balg, nokkenas en oliekoeler vinden. Als u reserve auto onderdelen voor uw auto nodig heeft, is onze online winkel de juiste keus.

Hoe weet u dat er problemen zijn met de vacuüm remondersteuning

U kunt zonder de hulp van experts controleren of er problemen zijn. Hiervoor moet u de motor starten en het rempedaal 5-7 keer indrukken om naar geluiden te luisteren. Als lucht een zacht geluid maakt, betekent het dat de druk in de remondersteuning verminderd is.

Start de motor nadat u lucht uit het remsysteem heeft laten lopen. Als u de auto opstart, moet het rempedaal 1-2 centimeter omhoog gaan. Als de positie niet verandert, moet u contact opnemen met de werkplaats voor een meer gedetailleerde controle.

Voer daarna nog een experiment uit. U moet het rempedaal zoveel mogelijk indrukken terwijl de motor werkt, daarna moet u de motor uitzetten en het pedaal 1-2 minuten ingedrukt houden. Als luchtkanalen beschadigd raken en de druk in het systeem verminderd, zal de terugdruk in het pedaal genoeg toenemen en dan moet u meer kracht zetten om het in te drukken.

Dit zijn de symptomen dat er een controle nodig is:

 • het voertuig trekt naar één kant als u remt;
 • de positie van het rempedaal is te hoog in normale modus;
 • de stijfheid van het rempedaal is anders als u rijdt en als u stopt;
 • vreemde geluiden uit het remsysteem als u hard moet remmen;
 • remmen hebben lage efficiëntie;
 • u kunt vibraties en geklop voelen als u het rempedaal indrukt.

Oorzaken van problemen met de vacuüm remondersteuning

De meeste problemen met de vacuüm remondersteuning worden veroorzaakt door verminderde druk. Vaak gebeurt dit door mechanische schade, het losraken van bevestigingen en klemmen of natuurlijke slijtage van de rubberen onderdelen. Als u vaak over een ruig wegdek rijdt, wat gepaard gaat met excessieve vibraties en leidt tot het vergroten van de ruimte tussen de elementen van het component, verplaatsing of verstopping van het ventiel, kan ook de oorzaak van het probleem worden.

Soms werkt de unit niet goed door problemen met het ventiel of scheuren in het membraan. Gebruik van verzegelingen van lage kwaliteit kunnen ook problemen veroorzaken: ze gaan meestal kapot, of ze verliezen hun elasticiteit.

Als het voertuig komt met een vacuümpomp voor het creëren van vacuüm, dan kunnen defecten hiervan zorgen voor problemen met de vacuüm remondersteuning. Als u de pomp te vroeg activeert, creëert dit excessieve belading op het membraan en leidt dit tot premature vernietiging.

Reparatie en vervanging van de vacuüm remondersteuning

Reparatie van de vacuüm remondersteuning moet alleen uitgevoerd worden als de ventielen of het diafragma licht beschadigd zijn. Hiervoor moeten alleen originele onderdelen gebruikt worden. Als onderdelen voor algemene doeleinden gebruikt worden, moet er ook getest worden of ze passen.

Als het omhulsel gebroken is of als er meer serieuze schade is, moet het onderdeel vervangen worden.

Voor u het kapotte component weghaalt, moet u de motor uitzetten. Het is praktisch om het voertuig op de autolift te zetten. Allereerst moet u de schakeling van het rempedaal los halen. Het zit onder de schacht van het stuurwiel. Wees voorzichtig dat u de relevante mechanismen niet beschadigt.

Daarna moet u de verbindingen losschroeven en de voornaamste remcilinder weghalen. Haal daarna de vacuümslang los van het ventiel. Zet daarna het nieuwe component op dezelfde plek.

Vacuumslang van de beste fabrikanten
Vacuumslang in originele kwaliteit van JP GROUP fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van VAICO fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van PIERBURG fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van TOPRAN fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van LEMFÖRDER fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van Metalcaucho fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van AKS DASIS fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van DT fabrikant
Vacuumslang in originele kwaliteit van FEBI BILSTEIN fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van SWAG fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van AUTOMEGA fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van TEDGUM fabrikant Vacuumslang in originele kwaliteit van MAXGEAR fabrikant
Originele kwaliteitsonderdelen: Vacuumslang voor uw wagen
Koop VAICO Onderdrukslang, remsysteem V10-3642 voor voertuig aan voordelige prijs 23,59 €
-22%
23,59 €
30,24 €
incl. 21% BTW, Verzendkosten
x Onderdrukslang, remsysteem | VAICO V10-3642
Product informatie
 • Gewicht (kg): 0,065
In voorraad Details
Koop VAICO Onderdrukslang, remsysteem V10-3645 voor voertuig aan voordelige prijs 23,37 €
-22%
23,37 €
29,96 €
incl. 21% BTW, Verzendkosten
x Onderdrukslang, remsysteem | VAICO V10-3645
Product informatie
 • Gewicht (kg): 0,044
In voorraad Details
Koop VAICO Onderdrukslang, remsysteem V10-3651 voor voertuig aan voordelige prijs 28,05 €
-22%
28,05 €
35,96 €
incl. 21% BTW, Verzendkosten
x Onderdrukslang, remsysteem | VAICO V10-3651
Product informatie
 • Gewicht (kg): 0,075
In voorraad Details
Koop VAICO Onderdrukslang, remsysteem V10-3647 voor voertuig aan voordelige prijs 43,87 €
-22%
43,87 €
56,24 €
incl. 21% BTW, Verzendkosten
x Onderdrukslang, remsysteem | VAICO V10-3647
Product informatie
 • Gewicht (kg): 0,056
In voorraad Details
Koop VAICO Onderdrukslang, remsysteem V10-3629 voor voertuig aan voordelige prijs 69,98 €
-22%
69,98 €
89,72 €
incl. 21% BTW, Verzendkosten
x Onderdrukslang, remsysteem | VAICO V10-3629
Product informatie
 • Gewicht (kg): 0,083
 • Links-/rechtsbesturing: Voor voertuigen met stuur links
In voorraad Details
Koop VAICO Onderdrukslang, remsysteem V10-3626 voor voertuig aan voordelige prijs 30,01 €
-22%
30,01 €
38,48 €
incl. 21% BTW, Verzendkosten
x Onderdrukslang, remsysteem | VAICO V10-3626
Product informatie
 • Gewicht (kg): 0,09
In voorraad Details
Koop JP GROUP Onderdrukslang, remsysteem 1161850600 voor voertuig aan voordelige prijs 6,02 €
-22%
6,02 €
7,72 €
incl. 21% BTW, Verzendkosten
x Onderdrukslang, remsysteem | JP GROUP 1161850600
Product informatie
In voorraad Details
Koop VAICO Onderdrukslang, remsysteem V10-3634 voor voertuig aan voordelige prijs 25,93 €
-22%
25,93 €
33,24 €
incl. 21% BTW, Verzendkosten
x Onderdrukslang, remsysteem | VAICO V10-3634
Product informatie
 • Gewicht (kg): 0,03
In voorraad Details
Andere Slangen & Radiateurslangen Onderdelen: Slang, Koelwaterslang / Radiatorslang
 • Contact
 • Algemene voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Over ons
 • Betaalmethode
 • Verzendkosten
 • Recht van ontbinding
 • Omruilen