ALFA ROMEO Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw ALFA ROMEO nodig? U vindt ze op onze website!

Bestel autoonderdelen ALFA ROMEO 147 goedkoop

147

Automaterialen voor voertuig ALFA ROMEO 146 on-line

146

Automaterialen voor voertuig ALFA ROMEO 166 on-line

166

Automaterialen voor voertuig ALFA ROMEO 145 on-line

145

Originele onderdelen ALFA ROMEO BRERA web shop

BRERA

Originele onderdelen ALFA ROMEO 155 web shop

155

Originele onderdelen ALFA ROMEO 164 web shop

164

Auto Onderdelen ALFA ROMEO 1750-2000

1750-2000

Auto Onderdelen ALFA ROMEO 75

75

Auto Onderdelen ALFA ROMEO MONTREAL

MONTREAL

Auto Onderdelen ALFA ROMEO SZ

SZ

Auto Onderdelen ALFA ROMEO RZ

RZ

Auto Onderdelen ALFA ROMEO GTA

GTA

Auto Onderdelen ALFA ROMEO 90

90

Auto Onderdelen ALFA ROMEO 2300

2300

Auto Onderdelen ALFA ROMEO ARNA

ARNA

Auto Onderdelen ALFA ROMEO 6

6

Auto Onderdelen ALFA ROMEO MITO

MITO

Automaterialen ALFA ROMEO Auto onderdelen ALFA ROMEO

Als een deel van de Fiat Group uit de jaren tachtig van de vorige eeuw, was het Italiaanse merk Alfa Romeo opgericht door een Fransman Alexander Darrakk. Bij het maken van het logo, eiste het bedrijfsmanagement dat het logo macht en ondernemingsgeest uitstraalde. Het legendarische logo van Alfa Romeo bleek precies dat - een slang die een persoon vreet en een rood kruis. Het verhaal van hun merknaam is meer van betekenis. Het eerste woord is een acroniem van ‘Anonima Lombarda Fabbrica Automobili’. Het woord Romeo is toegevoegd in 1915 voor het toenmalige hoofd van het bedrijf Nicola Romeo.

Het eerste grote succes in de geschiedenis van het merk was het winnen van de race auto Alfa P2 in de autosport kampioenschappen in 1925. Op dat moment opent de onderneming de afdeling sportieve raceauto's. In het midden van de jaren '20, als gevolg van financiële problemen die invloed hebben op heel Italië, vindt het bedrijf steun bij de VS, Engeland, Spanje en anderen. Echter wordt het bedrijf over een tijdsbestek van tien jaar opnieuw genationaliseerd.

Door Alfa Romeo’s ups en downs in jaren '70 neemt de bedrijfsleiding de beslissing om samen te werken met andere autobedrijven. De reden hiervoor was het gebrek aan geld om nieuwe automodellen te produceren. Bovendien begint het merk te verliezen, omdat een dalende afzetmarkt de verkoop niet ten goede doet. Na een korte-termijn samenwerking met Nissan, was de creatie van het Arna model geboren. Alfa Romeo tekende hierna een contract over het samengaan met Fiat. Vanaf dit moment begint de tweede ronde van het Alfa Romeo succes.

Zowel de Alfa Romeo autos als de auto-onderdelen zijn niet goedkoop. Vooral, als u besluit om auto-onderdelen te kopen in een servicecentrum. De enige goede variant om goedkoop auto-onderdelen te bestellen en om ze snel te krijgen is om remtrommel, distributeur rotor of anderen te bestellen op het internet. Zelfs als u een Chevrolet, Mazda of MG heeft, vindt u altijd een geschikt auto-onderdeel in onze internet winkel.

 • Contact
 • Algemene voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Over ons
 • Betaalmethode
 • Verzendkosten
 • Recht van ontbinding
 • Retourneren
 • Omruilen
 • Nieuwsbrief
 • Banden
© 2017 : ALFA ROMEO Onderdelen online: kopen goedkope ALFA ROMEO auto onderdelen