Kool Prayer: Ühenduse At War

Original: http://www.logtv.com/films/schoolprayer/

 

Emmy auhinna võitja: Suurepärane katvus jätkuvat Uudised Story (2000)

 

“Kangelanna” School Prayer: Ühenduse at War “on Lisa Herdahl, naine, kes võttis Mississippi linna tema võitlus usulise edastatavate iga päev üle kohaliku keskkooli on intercom. Aga mida teeb see POV dokumentaalfilm siis tuttav tähistamine kodanikuvabadusi on tema portree linnarahvas. Sõltuvalt vier suhtumine sellistes küsimustes, neid saab vaadelda vaga kogukond püüab säilitada sügavalt juurdunud väärtused või inimesed, kes on teinud rohkem Piibli lugemise kui lugemine põhiseaduse. “

– Walter Goodman, The New York Times

“Me näeme igal pool, kus ei upsakust. Näeme ka, kuidas religioon saab lõpuks jagamisel naabritega ja haavates kogukonnas. “

– John Leonard, New York Magazine

“Kooli Palve on nii õiglane mõlemale poolele, siis tegelikult võiks aidata neil leida ühiseid seisukohti.”

– Noel HOLSTON, Minneapolis Star Tribune

“Sõltumatu, mitte mängufilme PBS on” POV ” seeria tavaliselt teha, et lühend, mis tähistab seisukohast-oma missiooni, pakkudes kuni põhjused, miks vaatajad peaksid tailiha poole ühel pool küsimus. Aga film tuulutamine kell 10:00 pühapäev rõhutab hästi ei esita üks pool teise üle ja vaatajad tõenäoliselt tulevad eemal “School Prayer: Kogukonna at War”, kus tunnustust mõlemale poolele. “

– Diane Rikkamad, Denver Post

Edaspidi “P.O.V. Film annab nii viewpointsour koolides ja kirikutes, kell proteste ja tugineb. Sõna on see, et filmitegijad kohal Southerners kui inimeste siiras tõekspidamisi, mitte stereotüübid. Seda seisukohta üksi peaks olema väärt. “

– Gary Pettus, Clarion-Ledger

“Film väldib talking-head lähenemine ja selle asemel näitab kooli ametnikud, ministrid, kohalikud aktivistid, kohalike ja riiklike meedia kui ka lapsi igapäevastes olukordades. Inimesed selgitama kooli koridorides, kantsel, teedel proteste, väljaspool kohtumaja ja pärast kohtuprotsessi kogunemised … See show-ja-ei-öelda tehnika aitab filmitegijad jääda truuks oma soov tasakaalu. “

– Adam Bernstein, Washington Post

Edaspidi “Pontotoc koolipalvuste lahing, kui püütud School Prayer: Ühenduse at War, on vastavalt PBS” intensiivne ideoloogiline ja juriidiline võitlus tähenduse üle usuvabaduse Ameerikas “, mis on” dokumenteeritud suhtes ja siirus “Kõik, mis On tõsi, mõnel tasandil. Arutelu selle üle, roll ja pädevus kirik ja riik on sihtasutuse element Ameerika ühiskonna ja film ise on meisterdatud iga aste tasakaalus, objektiivsuse ja kaugus, et võiks eeldada avaliku televisiooni tootmise. Kuid vaatamata kõigile õiglane mõtlemisega kainust kandma, mida lõpuks selgub on midagi nii slighter ja rikkam siis filmitegijad tõenäoliselt mõeldud. Osad School Prayer mängida nagu otsesaateid episood Simpsons – piinatud põhjendusi ja Loll lühireportaažid lisades kuni juhusliku satiiri quintessentially American know-nothingism. “

Memphis Flyer

“Eriti silmatorkav portree individuaalne võitlus ülekaalukas stiilis leidub Slawomir Grünberg Ben Crane filmi School Prayer: Ühenduse at War … see on hirmutav portree türannia fundamentalism tahes, ja meeldetuletuseks, et inimesed ei ja teha märkimisväärset mõju suuremaid sotsiaalseid probleeme. “

– David Zeigler, Rahvusvaheline Dokumentaal

“Making teravaid kasutamise puhul on Oprah juhitud riiklik meedia jalajälg ja NATO-like sissetungi Ühenduse juristid, koolipalvuste õnnestub ootamatult õiglane doc, lastes oma holly rulliga antagonistid teha õigustatud punktid, kuidas klassi ja religioon kuju alustada arutelu “American” väärtused isegi kui nad sülitan mürgised väävlit. “

– Gary Dauphin, The Village Voice

“Kooli Prayer näitab, et küsimused sõidu see konflikt on palju sügavam juured kui harjumusi ühe väikelinna kooli süsteem … See on äärmiselt haruldane, et näha seda aspekti Ameerika kultuuri kujutamise empaatia, kuid School Prayer seda teeb, ilma seda toetada …. School Prayer näitab, kuidas isoleeritus, ebakindlus ja ebaõiglus saab sööta kasvab kontakte laiema maailma …. see annab tunnistust pahaloomuline, pikamaa mõju orjuse ja kolonialismi Lõuna kultuuri. “

Pat Aufderheide, need ajad

“” Ma ei usu, et sa pead võtma küljed, kui sa dokumentaalfilm “, Slawomir Grunberg ütles. Tema viimane film on naisest Mississippi, kes võtab kohaliku kooli hoolekogu lõpetada avatud jutlustab linna koolides. “Ilmselt ma tulin teatud eelsoodumus, kuid ma ei tulnud tugev ühe külili.” “

– Beth Pinsker, OOTAMA

“Evenhanded ja kunagi sensatsiooniline, film hoida peeglit usulist sallimatust ja esitleb keeruline, kõrvetav ja tõeliselt hirmuäratav peegeldus. Vähesed saavad vaatajad ei tunne chill kui üks stoiline Mississippi resident kuulutab, “ACLU on kristliku usu mida natside oli juut.” “

– David Bahr, TimeOut New York

“Hämmastav, Grünberg ettevõte oli võimalik filmi peaaegu iga tähtsaimaks mõlemal pool seda kuumim hot-nuppu küsimus, ja lugu läheb aina rohkem ja rohkem bizzare kui uuringu lähenemisviise. Kool Prayer: Ühenduse at War on ennekuulmatu Orwelli uurima maailma võõras enamik meist, kui see on hirmutav eest Herdahl ja tema pere. “

– Bryan VanCampen, Ithaka Times

Comments are closed.