SUBARU Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw SUBARU nodig? U vindt ze op onze website!

Automaterialen voor voertuig SUBARU TRIBECA on-line

TRIBECA

Automaterialen voor voertuig SUBARU VIVIO on-line

VIVIO

Automaterialen voor voertuig SUBARU SVX on-line

SVX

Originele onderdelen SUBARU VANILLE Bus web shop

VANILLE Bus

Originele onderdelen SUBARU 1800 XT COUPÉ web shop

1800 XT COUPÉ

Auto Onderdelen SUBARU MV

MV

Auto Onderdelen SUBARU XV

XV

Auto Onderdelen SUBARU BRZ

BRZ

Automaterialen SUBARU Auto onderdelen SUBARU

Fuji Heavy Industries was dat bedrijf dat in 1954 het merk Subaru ontwikkelde en haar auto's gelanceerde. Er moet opgemerkt worden dat de naam van dit merk, naast dat het een mooie naam is en naast de betekenis van het woord (Subaru - is de Japanse naam van het cluster van zes sterren in het sterrenbeeld Stier) nog een andere betekenis heeft. Fuji Company is namelijk een fusie van zes andere bedrijven. De president van het bedrijf vond deze metafoor erg toepasselijk. Hij wilde dat zijn merk een prachtige Japanse naam kreeg.

In 1954 werd het eerste prototype van een nieuwe auto genaamd ‘P-1’ ontwikkeld. Een jaar later werd de auto omgedoopt tot Subaru 1500. Wat betreft de technische kenmerken, werd de auto gekenmerkt door stabiliteit. Dit werd gewaarborgd door een onafhankelijke voorwielophanging, die de gebogen dwarsbalken en de spiraalveer en olie demper van dubbele werking voorzag. Ondanks de uitstekende technische kwaliteit is de verkoop van deze nieuwe auto's uitgesteld als gevolg van financiële problemen. Dit model werd de "vader" van de opvolgende Subaru 360 en Subaru 1000 genoemd.

Door de geschiedenis heen vervaardigde dit merk veel auto’s als gevolg van een grote vraag en ontving het allerlei titels, waaronder vele "Auto van het Jaar" titels in Japan en in het buitenland. Bovendien zijn er nieuwe technologische elementen door dit merk ontwikkeld. Dit is ook het fundamentele verschil met andere auto's. Zo heeft de installatie van de 4-wheel drive in de Subaru geleid tot een grote distributie van auto's van dit merk.

De kosten van deze betrouwbare en kwalitatieve auto’s worden vaak goed berekend voor de middenklasse consumenten. Maar deze houden er vaak geen rekening mee dat de losse onderdelen voor de auto’s van dit merk in reparatie en dealer winkels zeer hoog is. Dat is waarom u beter af bent wanneer u uw losse auto-onderdelen niet daar, maar in een online winkel aanschaft.

  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Over ons
  • Betaalmethode
  • Verzendkosten
  • Recht van ontbinding
  • Omruilen
  • Nieuwsbrief
  • Banden