MITSUBISHI Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw MITSUBISHI nodig? U vindt ze op onze website!

Auto Onderdelen MITSUBISHI SANTAMO

SANTAMO

Auto Onderdelen MITSUBISHI GALLOPER

GALLOPER

Auto Onderdelen MITSUBISHI STARION

STARION

Auto Onderdelen MITSUBISHI CORDIA

CORDIA

Auto Onderdelen MITSUBISHI CELESTE

CELESTE

Auto Onderdelen MITSUBISHI TREDIA

TREDIA

Automaterialen MITSUBISHI Auto onderdelen MITSUBISHI

Deze grootste autofabrikant van Japan bleef bijna een eeuw in het bezit van de familie van de oprichter van het bedrijf. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot in de 19e eeuw, toen de Mitsubishi Mail Steamship Yataro Iwasaki werd opgericht. De eerste auto verscheen veel later, pas in 1917. Het heette Model A en zag eruit als de bekende Ford T. Maar de productie werd na een paar jaren slechte verkoop van het model afgebouwd.

Sindsdien is het bedrijf begonnen met de ontwikkeling en productie van vrachtwagens en bussen. Ook in hun nieuwe automodellen is voor het eerste in Japan vierwielaandrijving is geïnstalleerd. In de vrachtwagens en bussen werden dieselmotoren geplaatst. Het was een grote technologische doorbraak op dat moment.

In 1946 was het al een grote onderneming. In datzelfde jaar werd besloten om de Mitsubishi te verdelen over individuele bedrijven en de autofabrikant te scheiden. Na de Tweede Wereldoorlog stortte het bedrijf zich op de productie van scooters, bussen en vrachtwagens. Na een paar jaar is het bedrijf weer begonnen met auto's te produceren. Ze vestte zich op de export van haar producten naar Europa.

Tijdens haar lange geschiedenis werkte Mitsubishi samen met vele autofabrikanten, waaronder Chrysler Corporation, die 22 jaar aandelen van de vennootschap in handen had. En sinds 2010 werken ze samen met het Franse bedrijf Peugeot Citroën aan het opzetten van een gezamenlijke autoproducent in Rusland.

Mitsubishi auto's zijn niet duur, maar dit wil niet zeggen dat de auto-onderdelen goedkoop zijn. U hoeft geen tijd te verspillen aan het bestellen van bijvoorbeeld een centrale vergrendeling, een stabilisator of een koppeling. Online vind u altijd wat u zoekt voor uw Toyota, Mazda of Mitsubishi.

Auto-Onderdelen MITSUBISHI per Jaar:
1996  -  1997  -  1998  -  1999  -  2000  -  2001  -  2002  -  2003  -  2004  -  2005  -  2006  -  2007  -  2008  -  2009  -  2010  -  2011  -  2012  -  2013  -  2014  -  2015  -  2016
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Over ons
  • Betaalmethode
  • Verzendkosten
  • Recht van ontbinding
  • Omruilen
  • Nieuwsbrief
  • Banden