HYUNDAI Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw HYUNDAI nodig? U vindt ze op onze website!

Automaterialen voor voertuig HYUNDAI GETZ on-line

GETZ

Automaterialen voor voertuig HYUNDAI TUCSON on-line

TUCSON

Originele onderdelen HYUNDAI MATRIX web shop

MATRIX

Auto Onderdelen HYUNDAI TERRACAN

TERRACAN

Auto Onderdelen HYUNDAI STAREX

STAREX

Auto Onderdelen HYUNDAI SANTAMO

SANTAMO

Auto Onderdelen HYUNDAI EXCEL

EXCEL

Auto Onderdelen HYUNDAI STELLAR

STELLAR

Auto Onderdelen HYUNDAI i20

i20

Auto Onderdelen HYUNDAI ix55

ix55

Auto Onderdelen HYUNDAI ix35

ix35

Auto Onderdelen HYUNDAI ix20

ix20

Automaterialen HYUNDAI Auto onderdelen HYUNDAI

Op het moment de grootste Zuid-Koreaanse autofabrikant, Hyundai, werd opgericht in 1967. Bij aanvang produceerde Hyundai verscheidene modellen van auto's en een vracht Ford modellen. Samen met de andere drie bedrijven in Zuid-Korea heeft Hyundai in 1972 het recht verworven van de overheid om auto's te ontwerpen. Reeds in 1980 behaalde het bedrijf een jaarlijkse productie van 50 duizend auto's per jaar.

De meest populaire auto was het model dat ontwikkeld werd in samenwerking met Mitsubishi. Het succes van dit model, de Hyundai Pony, was overweldigend en de verkoop verbrak alle records in het land. Dit model werd ook geëxporteerd naar Europa, Noord-Amerika en Azië. Tijdens dee activiteit is de onderneming erin geslaagd om samen te werken met veel reuzen van de auto-industrie, met inbegrip van Ford aan het begin van de oprichting, Mitsubishi bij het ontwerpen van een betaalbare auto, maar ook met Daimler Chrysler concern, dat een strategische alliantie maakte die meerdere jaren standhield.

De huidige situatie van het bedrijf in financiële termen is zeer goed en in de nabije toekomst worden er verscheidene nieuwe modellen uitgebracht . Nu ze behoren tot de Hyundai Kia Automotive Group, heeft het bedrijf vestigingen over de hele wereld, met inbegrip van Rusland, Turkije, China, India en andere landen. Bovendien worden Hyundai's verkocht in meer dan vijfduizend winkels in de wereld.

Ondanks de positionering van Hyundai als goedkope auto's, worden automobilisten vaak verrast door de hoge prijzen voor auto-onderdelen in werkplaatsen of bij speciaalzaken. De beste beslissing die u kunt nemen als u bijvoorbeeld de startmotor, parkeersensoren of motor ruitenwisser vervangen wilt, is om online te bestellen. Ongeacht automerk - KIA, Honda of Daihatsu, in onze online winkel vindt u altijd reserve-onderdelen voor uw auto.

Auto-Onderdelen HYUNDAI per Jaar:
1996  -  1997  -  1998  -  1999  -  2000  -  2001  -  2002  -  2003  -  2004  -  2005  -  2006  -  2007  -  2008  -  2009  -  2010  -  2011  -  2012  -  2013  -  2014  -  2015  -  2016
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Over ons
  • Betaalmethode
  • Verzendkosten
  • Recht van ontbinding
  • Omruilen
  • Nieuwsbrief
  • Banden