HONDA Onderdelen

Heeft u onderdelen voor uw HONDA nodig? U vindt ze op onze website!

Automaterialen voor voertuig HONDA LOGO on-line

LOGO

Automaterialen voor voertuig HONDA FR-V on-line

FR-V

Originele onderdelen HONDA SHUTTLE web shop

SHUTTLE

Originele onderdelen HONDA S2000 web shop

S2000

Auto Onderdelen HONDA CAPA

CAPA

Auto Onderdelen HONDA CROSSTOUR

CROSSTOUR

Auto Onderdelen HONDA CR-Z

CR-Z

Auto Onderdelen HONDA MDX

MDX

Auto Onderdelen HONDA STEPWAGON

STEPWAGON

Auto Onderdelen HONDA ELEMENT

ELEMENT

Auto Onderdelen HONDA AIRWAVE

AIRWAVE

Auto Onderdelen HONDA QUINTET

QUINTET

Auto Onderdelen HONDA N III

N III

Auto Onderdelen HONDA ACTY TN

ACTY TN

Automaterialen HONDA Auto onderdelen HONDA

Honda begon zijn weg van succes met de productie van motorfietsen. Zelfs vandaag blijft dit aanvankelijke een van de belangrijkste onderdelen in het bedrijf. Toen het bedrijf besloot om van richting te veranderen, de Japanse regering adviseerde om dit niet te doen, omdat de bedrijven in de Japanse auto markt hierdoor getroffen werden. De onderneming heeft echter niet geluisterd naar het advies van de regering en begon auto's te produceren onder hun eigen merk.

Dit inzicht van de bedrijfsleiders heeft geleid tot het feit dat hun brandstof-efficiënte voertuigen in de jaren '70 van de vorige eeuw alle verkooprecords hebben gebroken. Dit als gevolg van een sterke stijging van de prijzen van aardolieproducten doordat er een energie crisis in het land woedde. Ondanks het enorme succes van het bedrijf op de auto markt, produceert Honda niet alleen motorfietsen en auto's, maar ook scooters, vliegtuigen, generatoren en zelfs robots.

Een van de meest indrukwekkende en meest verkochte modellen in de geschiedenis van het bedrijf was de Honda Accord, met 1.6 liter motor, die voor het eerst in 1976 werd uitgebracht. Een jaar later verscheen een versie met een volume van 1,8 liter. Binnen 4 jaar werden deze auto's met 1,8 en 2 liter motoren geëxporteerd naar de Verenigde Staten. Het meest populaire Accord model verscheen in 2002. Het was de bedoeling om deze te verkopen op drie markten tegelijk – die van Japan, Europa en de VS. Er zijn echter vele andere niet minder succesvolle Honda modellen.

Ondanks de populariteit van Honda auto's, zult u geen goedkope auto-onderdelen voor hen vinden in gespecialiseerde winkels of reparatiebedrijven. De beste oplossing voor eigenaren van Honda, Toyota en Mitsubishi auto's is om auto-onderdelen te bestellen in onze online winkel maakt niet uit of u op zoek bent naar een turbocompressor, een remleiding, of spiegels.

Auto-Onderdelen HONDA per Jaar:
1996  -  1997  -  1998  -  1999  -  2000  -  2001  -  2002  -  2003  -  2004  -  2005  -  2006  -  2007  -  2008  -  2009  -  2010  -  2011  -  2012  -  2013  -  2014  -  2015  -  2016
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Over ons
  • Betaalmethode
  • Verzendkosten
  • Recht van ontbinding
  • Omruilen
  • Nieuwsbrief
  • Banden